Rekordan uspeh međunarodnih poslovnih susreta na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu: Održano preko 500 sastanaka!

23.02.2024

45. Međunarodni sajam turizma u Beogradu obeležen je izvanrednim uspehom međunarodnih poslovnih susreta, koji su se održali u Hali 1 Beogradskog sajma tokom protekla dva dana. Organizovani u saradnji Privredne komore Srbije, Beogradskog sajma i Evropske mreže preduzetništva, susreti su privukli veliki broj učesnika iz različitih sektora turizma.

Posebna onlajn platforma, koja je kreirana kako bi olakšala organizaciju poslovnih sastanaka, omogućila je registrovanim učesnicima da odaberu partnere u skladu sa svojim potrebama i interesima. Tokom trajanja ovog događaja, učesnici su imali priliku da se susretnu sa domaćim i stranim kupcima i kompanijama na unapred zakazanim sastancima.

Sa ponosom možemo da istaknemo da je ostvareno preko 500 sastanaka, što predstavlja izvanredan rezultat i snažan indikator potencijala za dalji razvoj saradnje i partnerstava u turističkom sektoru. Ovi sastanci su pružili mogućnost upoznavanja sa najnovijim trendovima u turizmu, promociju novih destinacija, kao i razmenu iskustava i ideja.

Izlaganje domaće kulture, hrane i tradicije dodatno je obogatilo ovaj multimedijalni događaj, pružajući učesnicima i posetiocima jedinstvenu priliku za umrežavanje i uspostavljanje poslovnih kontakata. Svi prisutni su imali priliku da se inspirišu sloganom ovogodišnjeg sajma: „Avantura počinje ovde!“, koji je naglasio važnost istraživanja novih destinacija i turističkih iskustava.