Otkrijte pametne investicije na Konferenciji ‘KAKO PAMETNO INVESTIRATI’ 13. marta!

23.02.2024

Najavljujemo sedmu po redu konferenciju „KAKO PAMETNO INVESTIRATI“, koja će se održati 13. marta 2024. godine u Privrednoj komori Srbije, Kneza Miloša 12. Ova nezaobilazna konferencija ima za cilj da osvetli put privrednicima kroz najnovije informacije o izvorima finansiranja, podsticajima i programima podrške za 2024. godinu.

Svaka informacija na konferenciji je usmerena ka tome kako maksimalno iskoristiti dostupne resurse, identifikovati pametne investicije, zaštititi se od tržišnih rizika i uočiti aktuelne trendove u investiranju. Kroz inspirativne primere uspešnih investicija, motivisaćemo privrednike da ulože u razvoj i budućnost svojih kompanija.

Govornici na ovoj prestižnoj konferenciji uključuju visoke predstavnike Ministarstva privrede Republike Srbije, Razvojne agencije Srbije, Razvojne agencije Vojvodine, Nacionalne službe za zapošljavanje, Fonda za inovacionu delatnost, Privredne komore Srbije, Evropske mreže preduzetništva, Intesa Investa, SME HUB-a, Skroz dobre pekare i stručnjake iz raznih oblasti.

Ne propustite priliku da se pridružite ovoj važnoj konferenciji i otkrijete ključne strategije za pametno investiranje u svoju budućnost! Rezervišite svoje mesto već danas i budite korak ispred u poslovnom svetu.

Učešće na konferenciji je bez kotizacije, obavezna je prijava na imejl office@poslovniskok.rs