Poziv za B2B susrete za vreme Međunarodnog sajma turizma

01.02.2024

Privredna komora Srbije u saradnji sa Beogradskim sajmom i Evropskom mrežom preduzetništva Vas poziva da se prijavite na međunarodne  poslovne  susrete koji se održavaju u okviru 45. Međunarodnog sajma turizma 22. i 23. februara 2024. godine u Beogradu.

Najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi, Međunarodni sajam turizma okupiće i ove godine veliki broj izlagača i posetilaca, a pod sloganom “Avantura počinje ovde!” biće promovisane nove destinacije, first minute ponude, domaći i inostrani smeštajni kapaciteti, turističke regije i atrakcije. Ovaj veliki multimedijalni događaj svim učesnicima i posetiocima, kroz prezentacije, degustacije i demonstracije lokalne kulture, hrane i tradicije, donosi mogućnost upoznavanja, umrežavanja i uspostavljanja poslovnih odnosa i partnerstva za dalju saradnju.

U cilju što kvalitetnije organizacije poslovnih sastanaka, kreirana je specijalna onlajn platforma koja omogućava registrovanim učesnicima da odaberu potencijalne partnere u skladu sa svojim potrebama i interesima. Tokom trajanja medjunarodnih poslovnih susreta učesnici će imati priliku da se sastanu sa domaćim i stranim kupcima i kompanijama na unapred zakazanim sastancima. Sastanci se održavaju u Hali 1 Beogradskog sajma:

  • 02.2024. od 11:30h do 17h
  • 02.2024. od 10:30 do 17h

Učestvovanje na b2b susretima je besplatno, registracija i zakazivanje sastanaka su otvoreni do 18. februara 2024. godine i vrše se putem linka:

https://belgradetourismfair.talkb2b.net/

Za dodatne informacije možete se obratiti Katarini Momčilović Matić, višem savetniku u Centru za EU integracije, e-mail: katarina.momcilovic@pks.rs ili tel +381 11 4149 448.