Najboljim polaznicima programa prizanje programa Erazmus za mlade preduzetnike

04.09.2019Blog

Mladen Savković je učesnik projekta Erazmus za mlade preduzetnike koji je uspešno završio program i tim povodom mu  je u Privrednoj komori Srbije dodeljen sertifikat.

Mladen je tokom jula meseca boravio u kompaniji iz Španije gde je imao priliku da stekne profesionalno iskustvo i upozna se sa načinom poslovanja i zaposlenima. Privredna komora Srbije je nacionalna kontakt institucija za realizaciju EU programa Erazmus za mlade preduzetnike, a programom koordinira Centar za EU integracije.

Erazmus za mlade preduzetnike je prekogranični program razmene preduzetnika sa ciljem podrške novim i potencijalnim preduzetnicima u sticanju odgovarajuće veštine upravljanja preduzećem i njegovim razvojem, kroz šestomesečnu profesionalnu praksu i rad sa iskusnim preduzetnicima u nekoj od inostranih kompanija iz evropskih država. Krajnji cilj programa je međunarodna razmena znanja i iskustva među preduzetnicima.

Zainteresovani se mogu obratiti Centru za EU integracije PKS erasmus@pks.rs za sve dodatne informacije i smernice prilikom apliciranja.