Stručna konferencija sa B2B sastancima tokom 91. Novosadskog međunarodnog poljoprivrednog sajma

14.05.2024

CED srednje-evropska mreža za razvoj privrede d.o.o. regionalno predstavništvo Subotica u saradnji sa Ambasadom Mađarske, Generalnim Konzulatom Mađarske, Mađarsko-srpskom privrednom komorom, Mađarsko-srpskim privrednim savetom, Pokrajinskim sekretarijatom za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i Privrednom komora Vojvodine, srdačno vas poziva na stručni forum „Održiva poljoprivreda 2024”.

Cilj stručnog skupa je predstavljanje novina i tehnoloških dostignuća u poljoprivredi u Mađarskoj i Srbiji, usaglašavanje transfera znanja i know-how. U cilju prenosa znanja i iskustava, nakon stručnog predavanja biće organizovani B2B sastanci, uz podršku Evropske mreže preduzetništva. Sastanci su otvoreni kako za srpske i mađarske, tako i za firme iz ostalih zemalja koje žele da prošire svoje poslovne kontakte i internacionalizuju poslovanje.

Mesto konferencije:

Kongresni centar Novosadskog sajma, I sprat, sala br. 5

21000 Novi Sad, Hajduk Veljkova 11

Datum konferencije:

22. maj 2024 godine, sreda, od 11:00 do 17:00 časova

Učestvovanje na stručnom skupu je besplatano uz registraciju. Molimo vas da vaše prisustvo potvrdite na e-mail adresu novisad@CED.hu, odnosno na link za registraciju https://regenerativeagriculture.talkb2b.net  najkasnije do 21. maja 2024. godine.

PROGRAM 22.05.2024.