Predstavnici PKS i članovi EEN Srbija prisustvovali obuci za nove članove tima u Briselu

21.05.2024

Prošle nedelje, predstavnici Privredne komore Srbije (PKS) i članovi EEN Srbija uživali su u obuci za novopridošlice organizovanoj u Briselu. Ova obuka je bila izuzetna prilika za sve učesnike da nauče više od vrhunskih trenera, da upoznaju kolege iz EEN mreže, kao i da zajedno rade na isticanju pozitivnog uticaja koji EEN ima na preduzeća.

Tokom obuke, učesnici su imali priliku da prošire svoja znanja o različitim aspektima poslovanja, unaprede svoje veštine i razmene iskustva sa kolegama iz drugih zemalja. Radionice i sesije koje su bile organizovane pružile su dublji uvid u rad i ciljeve EEN mreže, kao i u načine na koje ova mreža može pomoći preduzećima da rastu i razvijaju se.

EEN (Enterprise Europe Network) je najveća mreža podrške preduzetnicima u Evropi. Njena misija je da pomaže malim i srednjim preduzećima da iskoriste prilike na međunarodnom tržištu, pruže podršku u inovacijama i unaprede svoje poslovanje. Kroz mrežu stručnjaka, EEN pruža sveobuhvatnu podršku koja uključuje savete o finansiranju, pronalaženje poslovnih partnera i mnogo toga drugog.

Učešće na ovoj obuci je dodatno osnažilo naš tim i pripremilo nas za još uspešniji rad u budućnosti. Sa novostečenim znanjima i veštinama, sigurni smo da ćemo moći još efikasnije da podržimo preduzeća u Srbiji i pomognemo im da ostvare svoje ciljeve.