DRG4Food Matchmaking

08.09.2023

DRG4Food, prvi evropski akcelerator usmeren na inovacije u oblasti sigurnosti, transparentnosti i odgovornosti u prehrambenom lancu, najavljuje pokretanje prvog javnog poziva (Open Call) u oktobru. Timovima sa 2 do 3 partnera, DRG4Food nudi do 300.000 evra bespovratnih sredstava, tehničku pomoć, stručnu obuku i intenzivno mentorstvo u trajanju od 9 do 12 meseci.

U okviru ovog poziva, u četvrtak, 14. septembra 2023. godine, sa početkom od 10:30 časova, DRG4Food organizuje onlajn matchmaking sesiju kako bi potencijalni partneri mogli da razmene ideje i formiraju projektnu aplikaciju. Na ovom događaju, istraživači će imati priliku da predstave svoja inovativna rešenja, dok će startapi moći da podele informacije o partnerima koje traže za javni poziv.

Matchmaking sesija namenjena je:

  • Istraživačkim grupama, laboratorijama i istraživačkim centrima, specijalizovanim za oblasti poverenja, transparentnosti i odgovornosti u lancu snabdevanja hranom.
  • Malim i srednjm preduzetnicima (MSP) i startap kompanijama, koji se nalaze u različitim fazama razvoja i čiji je fokus na digitalnim rešenjima vezanim za praćenje hrane, personalizovanu ishranu i izbor potrošača.

Učešće je besplatno, ali je potrebna prijava. Iskoristite priliku da predstavite svoj koncept!

Prijavljivanje se vrši putem sledećeg LINKA.

Za više informacija posetite sajt DRG4Food ili preuzmite dokument DRG4Food MATCHMAKING (.pdf).