Communication champions EEN u Napulju: Marketing i veštačka inteligencija kao ključni saveznici malih i srednjih preduzeća

04.03.2024

U  Napulju, koordinatori komunikacija Evropske mreže preduzetništva  okupili su se kako bi istražili važnost marketinga i upotrebu veštačke inteligencije u podršci malim i srednjim preduzećima.

 

Sastanak je bio posvećen analizi najnovijih trendova u oblasti marketinga, posebno naglašavajući ulogu veštačke inteligencije u transformaciji načina na koji mala i srednja preduzeća posluju. Govornici su istakli da su ovi alati ključni za optimizaciju marketinških strategija, omogućavajući preduzećima da bolje razumeju svoje ciljne grupe i prilagode svoje aktivnosti u skladu sa njihovim potrebama.

Jedan od ključnih momenata sastanka bio je naglasak na tome kako ovi alati mogu pružiti neprocenjivu pomoć malim i srednjim preduzećima, omogućavajući im da efikasnije koriste svoje resurse i postignu veći uticaj na tržištu. Veštačka inteligencija otvara vrata za personalizovaniji pristup klijentima, unapređuje analizu podataka i pruža dragocene uvide koji mogu pomoći preduzećima da donose bolje informisane poslovne odluke.

Uprkos tome što je veštačka inteligencija relativno nova oblast, učesnici su se složili da je njen potencijal za transformaciju poslovanja neosporno velik. Istakli su važnost kontinuiranog obrazovanja i prilagođavanja novim tehnologijama kako bi se maksimalno iskoristile prednosti koje veštačka inteligencija može doneti malim i srednjim preduzećima.

Sastanak Communication Champions of EEN u Napulju je bio prilika za inspirativne diskusije i razmenu ideja o tome kako da se iskoristi moć marketinga i veštačke inteligencije u podršci rastu i razvoju malih i srednjih preduzeća. Ova inovativna rešenja obećavaju da će promeniti način na koji posluju, otvarajući nove mogućnosti za uspeh i napredak.