B2B susreti za vreme Međunarodnog sajma voća, vina i povrća

28.12.2023

Pozivamo vas da nam se pridružite na petom po redu Agro Belgrade međunarodnom sajmu voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva koji predstavlja vodeći događaj iz ove industrije sa ciljem povezivanja proizvođača i kupaca iz regiona. Sajam se održava od 25. do 27. januara 2024. godine uz podršku Privredne komore Srbije, projekta ,,Velika mala privreda” koji finansira USAID, a realizuje ACDI/VOCA, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, Grad Beograd-Sekretarijat za poljoprivredu

Prošlogodišnji Agro Belgrade je okupio više od 500 izlagača iz Srbije, regiona Balkana i sveta, među kojima su bili proizvođači svežeg, smrznutog i prerađenog voća i povrća, poljoprivredne mehanizacije, sistema protivgradne zaštite, sistema za navodnjavanje i ostale opreme, a ove godine poslovni segment će biti dopunjen b2b sastancima koji će se, u okviru Evropske mreže preduzetništva, održati 26. januara 2024, u B2B zoni, na galeriji Hale 1 Beogradskog sajma od 10 do 17h.

Sastanci su besplatni i zakazuju se unapred, putem onlajn platforme, čime se registrovanim učesnicima pruža mogućnost da pronađu partnere u skladu sa svojim potrebama i interesima.

Rok za registraciju je 25. januar 2024. godine, a prijava se vrži putem linka:

https://agro-belgrade-b2b-zone.b2match.io/