B2B susreti u okviru Sajma turizma u Beogradu

20.01.2023

Najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi, 44. Međunarodni sajam turizma održaće se od 23. do 26. februara 2023. godine na Beogradskom sajmu.

Posetioce očekuje veliki broj popularnih svetskih destinacija sa sve raznovrsnijom turističkom ponudom, autentičnim smeštajnim kapacitetima prilagođenim savremenim turistima. Tradicionalno, na sajmu će učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije i međunarodni tur-operatori.

Omiljen od strane posetilaca kao godišnji orijentir za odabir aranžmana i destinacija, Beogradski sajam turizma namenjen je u svom velikom organizacionom domenu i profesionalcima iz svih sektora turističke industrije. U tom smislu, paralelno će se na Beogradskom sajmu odvijati i 18. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA, koji će prikazati najsavremeniju opremu za hotelske i ugostiteljske objekte.

Ovaj sajam, kao jedan od najposećenijih u regionu, kreirao je ambijent u kome se spajaju ponuda i potražnja, tako da je fokus događaja i na poslovnim kontaktima učesnika i poslovnih posetilaca gostiju iz zemlje, regiona, kao i tradicionalnih tržišta gde naši ljudi putuju i onih odakle nam dolazi najveći broj turista. S tim u vezi, i ove godine biće organizovani dvodnevni B2B susreti, na kojima će svi registrovani učesnici imati priliku da se sastanu sa predstavnicima brojnih kompanija, na unapred zakazanim sastancima.

B2B sastanci održaće se 23. i 24. februara 2023. godine, prema sledećem rasporedu:

  • 23.02.2023. od 11:00 do 17:00
  • 24.02.2023. od 10:30 do 17:00

Za učešće na ovim susretima, potrebno je da se registrujete na B2B platformu. Rok za registraciju je 22. februar 2023. godine.

Detaljne instrukcije o registraciji na platformu i zakazivanju sastanaka, dostupne su na sajtu B2B platforme.

B2B sastanci organizovani su uz podršku Privredne komore Srbije – Evropske mreže preduzetništva.

Više informacija o Sajmu turizma dostupno je na sajtu Beogradskog sajma.

POZIVNO PISMO (.pdf)