SRBIJA

SEEmeet 2023 u Mariboru

B2B susreti u okviru SEEmeet 2023, održavaju se 25. i 26. oktobra 2023. godine u Mariboru (Slovenija).

Ove godine, događaj se fokusira na sve oblasti sa temom ZELENO i DIGITALNO, koja je značajna za kompanije u svim privrednim granama.

Kotizacija za učešće na događaju iznosi:

  • Cena: €259 + PDV (od 1. avgusta 2023. do kraja registracije u oktobru)
  • Specijalna kotizacija se odnosi na 2. i naredne osobe iz iste kompanije: 149€ + PDV (u periodu rane rezervacije), 209 € + PDV (u periodu redovne cene).

Učesnici mogu da očekuju do 22 unapred zakazana sastanka prilagođena njihovim željama. Pored ovih sastanaka, događaj uključuje tematska predavanja, okrugle stolove i fenomenalne prezentacije SEEMEET Business Gladiator-a. Učesnici će takođe imati priliku da uživaju u vođenoj pešačkoj turi kroz šarmantni stari grad i iskoriste brojne mogućnosti za neformalno umrežavanje i druženje.

Za registraciju posetite sajt SEEmeet 2023. Važno je da tačno popunite sve potrebne informacije, i navedete da vam je podrska Privredna komora Srbije (Chamber of Commerce and Industry of Serbia). Vaš onlajn profil će biti vidljiv svim učesnicima i igra važnu ulogu u dogovorima za organizaciju sastanaka pre događaja.

Pored toga možete linkovati kratak video, informaciju, ukoliko želite da ucestvujete i u izboru za najkvalitetniji, inovativan, poseban proizvod, ideju…

Za sve dodatne informacije: dr Danica Mićanović, +381 66 875 1057 i danica.micanovic@pks.rs

Datum

okt 25 2023 - okt 26 2023

Vreme

All of the day

Lokacija

Maribor, Slovenia
Maribor, Slovenia