SRBIJA

Međunarodni B2B susreti na Forumu EUSAIR u Šibeniku

Evropska mreža preduzetništva Srbije poziva vas na međunarodne B2B sastanke koji će se održati 16. maja 2024. godine, tokom drugog dana 9. Foruma strategije za jadransko-jonsku regiju EUSAIR.

Ovaj događaj okupiće mala i srednja preduzeća, istraživačke institucije, univerzitete, razvojne agencije, udruženja i druge organizacije iz deset zemalja EUSAIR-a (Italija, San Marino, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Severna Makedonija, Grčka i Albanija).

B2B susreti pružaju jedinstvenu priliku za pronalaženje partnera ili stvaranje novih kontakata za poslovnu, tehnološku i projektnu saradnju. Cilj je povezivanje regija, poboljšanje kvaliteta i zaštita životne sredine, razvoj održivog turizma i jačanje društvene kohezije.

Iskoristite priliku za besplatno učešće na B2B sastancima 16. maja 2024. od 10:00 do 13:00 u Šibeniku.

Prijavite se što pre za ovaj izvanredan događaj putem ovog linka ovde i budite deo inovativnih razgovora koji će oblikovati budućnost naše regije!

Za sve dodatne informacije, kao i detaljan program, posetite ovu stranicu.

Ne propustite priliku da se povežete, razmenite ideje i ostvarite nove poslovne mogućnosti na 9. Forumu strategije za jadransko-jonsku regiju EUSAIR!

Datum

maj 16 2024

Vreme

10:00 - 13:00