SRBIJA

EEN Srbija na konferenciji „Izazovi zaštite njenih inovacija – zajednički put ka uspehu“

U organizaciji Zavoda za intelektualnu svojinu Republike Srbije i Evropskog zavoda za patente, uz podršku Udruženja poslovnih žena Srbije, 8. maja 2023. godine u Hotelu „Moskva“ biće održana konferencija „Izazovi zaštite njenih inovacija – zajednički put ka uspehu“.

Cilj konferencije je da se podrže žene u nauci i inovacijama imajući u vidu da je ovogodišnji Svetski dan intelektualne svojine, koji se obeležava 26. aprila, posvećen ženama sa sloganom: „Žene i intelektualnu svojina: ubrzavanje inovacija i kreativnosti”.

Tokom konferencije učesnici će imati prilike da se upoznaju sa aktuelnim izazovima, dostignućima i planovima za budućnost, na putu unapređenja pozicije žena u inovativnim aktivnostima i preduzetništvu. Predavači su renomirani stručnjaci, preduzetnici i profesori fakulteta iz zemlje i inostranstva, koji će kroz svoja izlaganja pomoći da se stekne bolji uvid u značaj zaštite inovacija za privredu jedne zemlje.

Na konferenciji će biti predstavljeni vidovi podrške koji su na raspolagnju preduzetnicama u okviru Evropske mreže preduzetništva i na koji način EEN Srbija konzorcijum može da im pomogne da komercijalizuju svoju inovaciju.

Program događaja možete pogledati OVDE.

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite i uzmete učešće na konferenciji putem ZOOM platforme, registracijom na sledećem linku: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZAkf-yorTwiHtVAtJtSFmJ-jZzw4n1PeJBZ

 

Datum

maj 08 2023

Vreme

09:00 - 15:00