SRBIJA

Dani nauke i privrede 2024

Služba za inovacije Privredne komore Srbije u saradnji sa istraživačima tri fakulteta Univerziteta u Beogradu, Saobraćajnim, Ekonomskim i Fakultetom organizacionih nauka, i Evropskom mrežom preduzetništva u okviru Saveta za saradnju nauke i privrede pozivaju Vas na događaj „Dani nauke i privrede 2024“.

 

📅 8. april 2024.

⏲ 11 časova

🗺 Privredna komora Srbije, Resavska 13-15, sala 2, prizemlje

 

Prvi deo događaja je posvećen nalazima ovih istraživanja kroz prikaz rezultata projekta PANACEA koji se realizuje uz podršku Fonda za nauku Republiku Srbije. Pored rezultata istraživanja učesnici će imati priliku da se upoznaju i sa iskustvima platformi koji posluju u Srbiji i srodnim razvojnim inicijativama.

U drugom delu događaja ćete imati priliku da se informišete o uslovima Takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju koje promoviše preduzetnički način razmišljanja i ponašanja tako što učesnicima daje finansijsku, medijsku i edukativnu podršku i ove godine obeležava 20 godina od organizovanja prvog takmičenja. Saznaćete relevantne informacije o dostupnim izvorima finansiranja i Programu Evropske unije za inovacije – Horizont Evropa, kao i uslugama Evropske mreže preduzetništva.

 

Agenda, 08.04.24. mp

Datum

apr 08 2024

Vreme

11:00 - 14:00