SRBIJA

B2B susreti u okviru konferencije „SEE Automotive – Connect&Supply 2023”

Poslovni susreti u okviru konferencije „SEE Automotive – Connect&Supply 2023”, održaće se 31. maja 2023. godine u hotelu Crown Plaza u Beogradu.

Razvojna agencija Srbije i Automobilski klaster Srbije pozivaju sve zainteresovane kompanije, potencijalne dobavljače da se prijave i učestvuju na poslovnim susretima. B2B susreti održaće se u okviru devete po redu konferencije “SEE Automotive – Connect&Supply 2023”.

Dvodnevna konferencija „SEE Automotive – Connect&Supply 2023“, koja se održava 30. i 31. maja,  okupiće preko 250 predstavnika iz čak 150 kompanija automobilskog sektora iz Jugoistočne Evrope i više od 20 eminentnih govornika.

Cilj konferencije je da poveže OEM proizvođače, TIER1&2 kompanije i relevantne institucije kako bi dalje podstakli razvoj automobilske industrije u regionu jugoistočne Evrope.

Teme ovogodišnje konferencije su:

  • Perspektive automobilske industrije na regionalnom i globalnom nivou – lanci snadbevanja, novi izvori finansiranja;
  • E-Mobility – baterije, AutoTech;
  • Kako postati dobavljač regionalnih i globalnih TIER1 kompanija;
  • Zelene mobility strategije.p

Drugog dana konferencije, u okviru Evropske mreže preduzetništva, Razvojna agencija Srbije organizuje B2B poslovne susrete. Učešće je besplatno, ali je potrebno registrovati se putem sledećeg LINKA.

Prethodno SEE Automotive konferencije značajno su doprinele poslovnom razvoju SEE automobilskih kompanija i pokazale da postoji potreba da ovakvi susreti postanu tradicionalni način povezivanja i razmene iskustava.

Organizator konferencije je AC Serbia (Automotive Cluster Serbia) u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije. AS Serbia je mreža srpskih kompanija i organizacija koje se bave proizvodnjom delova i komponenti za automobile, odnosno pružanjem usluga u automobilskom sektoru. Misija AC Serbia povezuje poslovanje i umrežavanje naučnih, razvojnih i javnih institucija u pokretanju zajedničkih razvojnih projekata, jačanju konkurentnosti svojih članica, postizanju profitabilnog pozicioniranja u lancu vrednosti dobavljača međunarodnih proizvođača automobila i indirektno utiče na poboljšanje ekonomske situacije u okviru celog sektora dobavljača automobila.

Više informacija o samoj konferencij, kao i o načinu prijave za učešće možete pronaći na sajtu SEE Automotive.

Datum

maj 31 2023

Vreme

13:00 - 18:30