SRBIJA

Žensko preduzetništvo – Povežite se za pokretanje i unapređenje biznisa

Privredna komora Srbije – Evropska mreža preduzetništva, Agencija Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena (UN Women), Vlada Republike Srbije, Udruženje poslovnih žena Srbije i Evropska banka za obnovu i razvoj, organizuju konferenciju „Žensko preduzetništvo – Povežite se za pokretanje i unapređenje biznisa“, koja će biti održana 6. i 7. oktobra 2022. godine, u velikoj sali PKS, Resavska 13-15, Beograd.

Glavni cilj događaja je da se unapredi dijalog i razmeni znanje o temama od značaja za žensko preduzetništvo, kao i da se podstakne saradnja i umrežavanje između žena preduzetnica na Zapadnom Balkanu. U okviru događaja predviđena je konferencija na kojoj će se kroz više panela podstaći diskusija na aktuelne teme, poput transformacije biznisa, inovacija, izvora finansiranja kao i B2B sastanci između preduzetnica.

Za učešće na događaju potrebno je da se registrujete putem sledećeg LINKA.

Napomena: za sve učesnice iz Srbije (van Beograda) biće obezbeđena refundacija putnih troškova i postoji mogućnost obezbeđenja smeštaja u hotelu, pa Vas molimo da se do 15. septembra prijavite Jovanu Grubiću putem mejla: jovan.grubic@unwomen.org.

Datum

okt 06 2022 - okt 07 2022

Vreme

09:00 - 17:00