SRBIJA

Virtuelna platforma za umrežavanje u okviru programa Horizont Evropa – Klaster 4: Digitalizacija, industrija i svemir

Privredna komora Istanbula, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, pozivaju Vas da se registrujete na virtuelnu platformu Brokerage Event and Cooperation Platform i uzmete učešće u onlajn B2B sastancima, koji se organizuju u okviru Evropske mreže preduzetništva, a na temu programa Horizont Evropa – Klaster 4: Digitalizacija, industrija i svemir. Ova platforma predstavlja jedinstvenu priliku da uspostavite nove kontakte sa potencijalnim partnerima za apliciranje na pozivima koji će biti aktuelni u periodu 2023-2024.

Osnovna ciljna grupa su univerziteti, istraživački centri, privatne kompanije (uključujući MSP i velike kompanije), opštine, udruženja/federacije, organi javne vlasti/vladine organizacije, NVO, klasteri, habovi i svi zainteresovani za oblast istraživanja i razvoja.

Registracijom na ovu platformu imaćete pristup najnovijim informacijama o aktivnostima Evropske komisije, priliku da izgradite kvalitetna partnerstva kako biste učestvovali na pozivima u okviru programa Horizont Evropa: Klaster 4, što će vam olakšati formiranje projektnih konzorcijuma, dati mogućnost da diskutujete i razvijete nove projektne ideje, promovišete svoju ekspertizu, tehnologije i rezultate istraživanja, kao i da uspostavite prekogranične kontakte.

Rok za registraciju na platformu je 9. februar 2023. godine, kada će biti održane i prezentacije (pitching sessions), a sama platforma će biti otvorena do 31. jula 2023. godine. U ovom periodu ćete moći da zakažete B2B sastanke u terminima koji vam odgovaraju. Sastanci nisu vremenski ograničeni.

Registracija na platformu je besplatna, preko linka: https://brokerage-event-focusing-on-horizon.b2match.io/

Rokovi: 

  • 09.02.2023: Registracija
  • 09.02.2023: Prezentacije (pitching sessions)
  • 09.02.-31.07.2023: Odabir interesantnih profila i zakazivanje B2B sastanaka

Više informacija o ovom onlajn događaju dostupno je na sajtu Brokerage Event and Cooperation Platform focusing on Horizon Europe Cluster 4 i putem mejla tamara.ljubovic@pks.rs.

Datum

feb 09 2023

Vreme

10:00 - 20:00