SRBIJA

Peti Regionalni poslovni forum 2022

Autonomna pokrajina Vojvodina i Skupština evropskih regija, u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Razvojnom agencijom Vojvodine i Evropskom mrežom preduzetništva, po peti put organizuju Regionalni poslovni forum koji će se održati 15. novembra 2022. godine. Regionalni poslovni forum biće organizovan kao kombinovani (hibridni) događaj, a praćenje događaja je moguće onlajn u realnom vremenu i uživo. Konferencija će biti organizovana uz maksimalne mere zdravstvene zaštite i poštovanje svih važećih propisanih epidemioloških mera.

Učesnici Foruma su eminentne kompanije iz regije, kao i regionalne privredne komore, regionalne razvojne agencije i druge institucije koje pružaju podršku za razvoj malih i srednjih preduzeća i poboljšanje ekonomske klime za poslovanje i nove investicije.

Regionalni poslovni forum vam nudi mogućnost da iznesete i predstavite vaš poslovni potencijal i ideje i da se povežete sa kompanijama i institucijama koje podržavaju razvoj poslovne klime i priliv novih investicija.

Međunarodni događaj pruža dodatnu podršku kompanijama da pronađu međunarodnog partnera. Učesnicima će biti ponuđena mogućnost zakazivanja i održavanja B2B sastanaka sa kompanijama i institucijama učesnicima Foruma prema sopstvenim potrebama, a na osnovu informacija o registrovanim učesnicima.

Sektori koji će biti predstavljeni su:

  • Informacione i komunikacione tehnologije i kreativna industrija
  • Cirkularna ekonomija
  • Zelena Agenda
  • Poljoprivreda i prehrambena industrija

Platforma za organizaciju „jedan na jedan“ sastanaka dostupna je klikom na link https://rbf2022.b2match.io/ i pruža mogućnost za promociju poslovne saradnje između regija, uključujući sporazume o slobodnoj  trgovini i proizvodnji, udružene projekte tj. zajednička ulaganja i zajednički pristup trećim tržištima, kao i razmenu tehnologija i znanja i saradnju u projektima sa visokim stepenom konkurencije i inovacija, finansiranih od strane EU i drugih donatora.

Za dodatne informacije molimo posetite: http://www.rbf.vojvodina.gov.rs ili kontaktirajte: rbf@vojvodina.gov.rs.

Datum

nov 15 2022

Vreme

10:00 - 18:00