SRBIJA

Digitalizacija u poljoprivredi

Ukoliko vas zanima digitalizacija u poljoprivredi i želite da saznate više o rešenjima koja nude odabrane IT kompanije iz regiona, pozivamo vas da nam se pridružite na onlajn događaju „Digitalizacija u poljoprivrednoj hrani“, 10. maja 2023. godine od 10:00 do 12:00.

Događaj organizuje WWB++ inicijativa (Zapadni Balkan + Slovenija + Hrvatska), sa ciljem povezivanja kompanija i jačanja partnerstava u regionu. Događaj je besplatan uz prethodnu registraciju preko linka: https://lnkd.in/dZDFiiDV

Zašto učestvovati?

  • Jedinstvena prilika da saznate više o digitalnim rešenjima koja se koriste u regionu, a koja mogu biti korisna za vaše poslovanje,
  • Upoznajte kompanije iz regiona,
  • Umrežavanje,
  • Pronađite poslovne partnere,
  • Saznajte kako Evropska mreža preduzetništva (EEN) i FINNO platforma mogu da vam pomognu da razvijete svoje poslovanje.

EEN mreža je aktivna u preko 60 zemalja širom sveta. Okuplja 3.000 eksperata koji dolaze iz više od 600 organizacija, u preko 60 zemalja, a svaka od njih poznata je po odličnoj praksi pružanja poslovne podrške. Preko FINNO – Access2Finance and Innovation platforme nude se besplatne konsultantske usluge za izvore finansiranja za inovacije, internacionalizaciju poslovanja i rast poslovanja.

Datum

maj 10 2023

Vreme

10:00 - 12:00