Naslovna » Novosti & događaji » RENEXPO® BiH četvrti put u Sarajevu

RENEXPO® BiH četvrti put u Sarajevu

Četvrti međunarodni sajam i konferencije o obnovljivim izvorima energije, energetskoj efikasnosti, zaštiti okoline i upravljanju vodama u Bosni i Hercegovini, 8 i 9. novembar 2017. godine, Hotel Hills, Sarajevo

RENEXPO® BiH predstavlja najznačajniju platformu za investitore, donosioce odluka, predstavnike ministarstava i opštinskih struktura, kao i poslovne rukovodioce iz sektora energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije. Zajedno sa predstavljanjem tržišnih potencijala cijelog regiona, mogućnošću investiranja i predstavljanja novih projekata, prateći programi koje nudimo međusobno povezuju preko 1500 posetilaca i 700 učesnika konferencija svake godine. Lokalni, međunarodni i strani eksperti koji dolaze iz zemalja širom Evrope razmenjuju znanja i rešenja iz oblasti obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti, vode i životne sredine, stvarajći osnove za održivu budućnost.

Program RENEXPO® BiH je raznovrstan i sastoji se od radionica, konferencija, B2B sastanaka, stručnog obilaska sajma, otvorenog foruma i seminara, ceremonije dodele RENERGY nagrada i drugog pratećeg programa poput ceremonije otvaranja i večernjeg prijema.

Ne propustite priliku da budete deo najveće internacionalne platforme na teritoriji Zapadnog Balkana!

 

Kontakt:

Mersiha Selmanović
T: +387 33 566  242
E: email hidden; JavaScript is required

 

(vest preuzeta sa portala www.renexpo-bih.com)

 

iStock_000009458297Mediumnetworking

Pogledajte ocene
Ocenite ovaj članak© 2015 Evropska mreža preduzetništva SrbijaDeveloped by: Vojin Kovačević

Scroll to top