Насловна » Догађаји » Регионална конференција земаља Југоисточне Европе Европске мреже предузетништва (25. и 26. новембра 2013. године, Београд)

Регионална конференција земаља Југоисточне Европе Европске мреже предузетништва (25. и 26. новембра 2013. године, Београд)

Национална агенција за регионални развој, координатор Европске мреже предузетништва Србије заједно са партнерима Универзитетом у Београду, у Новом Саду и Нишу, Институтом Михајло Пупин, Агенцијом за страна улагања и промоцију извоза и Привредном комором Србије, организује Регионалну конференцију Европске мреже предузетништва земаља Југоисточне Европе.

Конференција ће се одржати 25. и 26. новембра 2013. године у Београду, у Привредној комори Србије.

Регионална конференција земаља Југоисточне Европе одржава се једном годишње у једној од земаља чланица (Македонија, Хрватска, Словенија, Црна Гора или Србија).

Циљ је да партнери из свих земаља размене искуства, примере добре праксе, а и унапреде сарадњу како би се сектор малих и средњих предузећа ефикасније развијао и подигао ниво конкурентности региона на тржишту Европске уније.

Посетите веб портал EEN SOUTH-EAST EUROPE REGIONAL CONFERENCE 2013:
EENRegConfBelgrade2013.talkb2b.net

Агенда ЕЕН регионалне конференције (ПДФ)

Погледајте оцене
Оцените овај чланак© 2015 Европска мрежа предузетништва СрбијаDeveloped by: Војин Ковачевић

Scroll to top