Насловна » Инфо » Реч клијента: Татјана Калезић, Кластер креативних индустрија Војводине

Реч клијента: Татјана Калезић, Кластер креативних индустрија Војводине

14. јануар, 2013. године, Нови Сад.

Кластер креативних индустрија Војводине је од 2010. године члан Европске предузетничке мреже и активан корисник овог својеврсног предузетничког сервиса, а већ 2012. године ова сарадња је прерасла у партнерство. Наиме, Кластер је у коорганизацији са ЕЕН мрежом организовао Прву међународну конференцију и пословне сусрете креативних индустрија у Србији, CRINSS Creative Industries Summer Sessions. Конференцију су посетили учесници из 10 земаља када је остварено око 80 пословних сусрета између представника јавних и образовних институција, предузетника и малих и средњих предузећа. Један у низу добрих примера резултата ових сусрета је пример остварене сарадње између Кластера креативних индустрија Војводине и Центра за културне и иновационе компетенције (Cultural Innovation Competence Centre) из Мађарске и потписан уговор о лиценци за успостављање CoWorking House пројекта.

Европска предузетничка мрежа постала је саставни део свакодневног пословања Кластера али и наших чланица и клијената којима помажемо у потрази за квалитетним иностраним партнерствима приликом планирања и пројектовања изласка на међународна тржишта.

С надом да ће се успешна сарадња наставити и у наредном периоду проширивати, захваљујем се на досадашњем поверењу тиму Европске предузентичке мреже у Новом Саду и секторској групи за креативне индустрије.

Татјана Калезић
Кластер менаџер
+381637064596
email hidden; JavaScript is required

Погледајте оцене
Оцените овај чланак© 2015 Европска мрежа предузетништва СрбијаDeveloped by: Војин Ковачевић

Scroll to top