Naslovna » Pozivi » Podrška komercijalizaciji inovacija – učešće na međunarodnim sajmovima (instrument za MSP)

Podrška komercijalizaciji inovacija – učešće na međunarodnim sajmovima (instrument za MSP)

Osnovni cilj programa Podrška komercijalizaciji inovacija – učešće na međunarodnim sajmovima (Overseas Trade Fair Programme) je podrška komercijalizaciji inovacija koje su finansirane kroz EU program za istraživanje i inovacije Horizont 2020 – Instrument za MSP i promocija na međunarodnim sajmovima tokom 2017. i 2018. godine. Svoje inovacije predstaviće 15 najuspešnijih kompanija na 15 renomiranih međunarodnih sajmova koji će biti realizovani u 11 zemalja sveta tokom 2017. i 2018. godine.

Izabrane kompanije imaće mogućnost da besplatno koriste štand na sajmovima, kao i da dobiju podršku u vidu promocije i povezivanja sa partnerima na stranim tržištima. Takođe, za predstavnike kompanija predviđen je i trening sa timom EASME eksperata u Briselu.

Zainteresovane kompanije mogu se prijaviti za učešće u programu najkasnije 4 meseca pre održavanja sajma. Sve informacije o programu, pregled i vreme održavanja sajmova, možete pogledati ovde, a odgovore na najčešće postavljena pitanja o apliciranju možete pročitati na linku FAQ.

Za 17. Fiber optics Expo  sajam koji će se održati u aprilu 2017. godine u Japanu, prijavljivanje je do 9. decembra 2016. godine.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, kontaktirajte email hidden; JavaScript is required

mapa

Pogledajte ocene
Ocenite ovaj članak© 2015 Evropska mreža preduzetništva SrbijaDeveloped by: Vojin Kovačević

Scroll to top