Naslovna » Novosti & događaji » Međunarodni poslovni susreti za preduzeća i klastere – Istočno Sarajevo 2017, novembar 2017.

Međunarodni poslovni susreti za preduzeća i klastere – Istočno Sarajevo 2017, novembar 2017.

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Republike Srpske i Razvojna agencija Srbije pozivaju Vas na Međunarodne poslovne susrete za preduzeća i klastere koji će biti održani na Jahorini, 3. novembra 2017. godine u hotelu Termag, sa početkom u 10 časova. Međunarodni poslovni susreti se organizuju u okviru Trećeg foruma o privrednoj saradnji Republike Srbije i Republike Srpske, a pod pokroviteljstvom Evropske mreže preduzetništva. Učešće na njima je besplatno.

Sektori koji će biti zastupljeni su:

  • poljoprivreda
  • metaloprerađivačka industrija
  • drvna i građevinska industrija
  • tekstil
  • auto industrija
  • informacione tehnologije
  • industrija plastike i plastičnih proizvoda
  • turizam

Međunarodni poslovni susreti će Vam pružiti mogućnost da direktno promovišete Vaše aktivnosti, proizvode i usluge, uspostavite nove poslovne kontakte i pronađete poslovne partnere. Više informacija o poslovnim susretima, kao i registraciju on-line prijave možete pronaći OVDE

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete na poslovnim susretima na Jahorini, molimo Vas da se registrujete na gore navedenom linku do 30. oktobra 2017. godine.

Partneri u organizaciji Međunarodnih poslovnih susreta su Privredna komora Srbije, Privredna komora Republike Srpske, Univerzitet u Istočnom Sarajevu, Univerzitet u Banja Luci, Inovacioni centar Banja Luka, Biznis inkubator Novi Sad, Hrvatska gospodarska komora, Direkcija za razvoj malih i srednjih preduzeća Crne Gore, Mariborska razvojna agencija i drugi.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, slobodno nas kontakitrajte na email hidden; JavaScript is required ili putem telefona 011 3398832

 

Za sajt

Pogledajte ocene
Ocenite ovaj članak© 2015 Evropska mreža preduzetništva SrbijaDeveloped by: Vojin Kovačević

Scroll to top