Naslovna » Pozivi » Javni poziv za prijavu i učešće u realizaciju inovacionih projekata po Programu inovacione delatnosti utvrđenom za 2016.

Javni poziv za prijavu i učešće u realizaciju inovacionih projekata po Programu inovacione delatnosti utvrđenom za 2016.

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja raspisalo je javni poziv za prijavu projekata koji će biti podržani u okviru Programa inovacione delatnosti za 2016. godinu

Program podržava projekte registrovanih inovacioni organizacija koji za rezultat imaju stvaranje novih proizvoda, tehnologija, procesa i usluga ili značajnu izmenu postojećih u skladu sa potrebama tržišta, kao i projekte izgradnje inovacione infrastrukture u oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija, tehničko-tehnološkog opremanja, fizičke infrastrukture (prostorne, transportne, internet i intranet), kao i infrastrukture znanja, koje je u funkciji pokretača restrukturiranja poslovnog sektora i umrežavanje subjekata inovacione delatnosti iz akademskog sektora i sektora privrede.

Konkretnim aktivnostima kroz program se podržavaju su i projekti registrovanih inovatora kojima se omogućava plasiranje na tržište rešenja koji su rezultat njegovih inovacionih aktivnosti kojima su razvijeni proizvodi, tehnologije,procesi ili usluge.

Po ovom pozivu se prijavljuju inovacioni projekti koji traju do 12 meseci, a realizuju se do kraja 2017. godine.

Javni poziv, uslove konkurisanja, kriterijume za izbor realizatora i uslove finansiranja inovacionih projekata, kao i uputstvo za prijavljivanje predloga inovacionog projekta i potrebne obrasce možete preuzeti OVDE

javni-poziv-za-inovacione-delatnosti

 

Pogledajte ocene
Ocenite ovaj članak© 2015 Evropska mreža preduzetništva SrbijaDeveloped by: Vojin Kovačević

Scroll to top